Reclamații proiect

Proiectul Învățământul Superior din Moldova
Subproiect implementat în cadrul Instituția Publică Colegiul “Alexei Mateevici” din Chișinău:

Program de asigurare a calității în învățământul pedagogic (PACÎP) Mecanismul de Soluționare a Reclamațiilor și de Interacționare cu Părțile Interesate: Persoanele interesate pot adresa oricare tip de adresări, întrebări, sugestii, solicitări, nemulțumiri sau reclamații privind implementarea Proiectului și subproiectelor utilizând următoarele date de contact:

Email: reclamatii.proiect@gmail.com
Telefon, inclusiv Viber și WhatsApp (dacă există): +37369028812
În persoană: Bujag Natalia
Verbal: în timpul întâlnirilor, consultărilor sau altor activități de informare și implicare.
Nemulțumirile depuse verbal vor fi menționate în procesele-verbale ale ședințelor și înregistrate conform regulamentului proiectului.


Răspunsul la orice adresare / feedback privind Proiectul se va oferi într-un termen nu mai mare de 15 zile lucrătoare. Persoanele vor fi informate adițional în cazul extinderii termenului de examinare și privind termenul tentativ de oferire a unui răspuns.

Totodată orice persoană interesată de Proiect se poate adresa echipei de implementare a proiectului din cadrul Ministerului Educației și Cercetării.

Pentru detalii accesați aici:
https://mec.gov.md/ro/content/proiecte-0


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>