Programul „Bugetarea Participativă în Școli”

 Activitățile din cadrul Proiectului


Rezultatele votării sunt următoarele:
  • Proiectul REFIT: 446 de voturi
  • Proiectul Palatul Justiției: 153 de voturi
  • Proiectul Foișorul EDEN : 128 de voturi

Din numărul total de elevi, 1055, ai Colegiului „Alexei Mateevici”, 744 au participat la vot, ceea ce reprezintă 70,55% din comunitatea școlară.


35 de elevi ai instituției au fost instruiți de către CICDE cum să organizeze și să desfășoare alegeri libere, corecte și democratice, în cadrul cărora urmează să voteze proiectul care va fi finanțat în cadrul Programului.


 În perioada 19.02.2024- 7.03.2024, invităm elevii Colegiului de a contribui la programul „Bugetarea Participativă în Școli” prin completarea Formularelor de colectare a ideilor de proiect  și plasarea în boxa specială aflată la etajul I.


 

În cadrul ședinței membrii Echipei de coordonare le-au comunicat șefilor de grupă etapele și calendarul activităților proiectului „Bugetarea Participativă în Școli”, care se implementează în Colegiul „Alexei Mateevici” în anul de studii 2023-2024.

A început și procesul de selectare a elevilor care vor să se implice voluntar în echipele de implementare ale Programului. Accesați: https://forms.gle/RFxTthiNixGvonE99    / Formular 

Ne bucurăm să anunțăm că instituția noastră este una dintre cele șase, care vor implementa, în perioada anului școlar 2023-2024, cea de-a doua rundă de pilotare a Programului „Bugetarea Participativă în Școli”.

 


image - 2024-03-21T172925.283

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>