Un exemplu de urmat… 54 de elevi (anul IV) urmează a fi angajaţi în instituțiile preșcolare din Chișinău!

wee
La 18 septembrie 2018, a fost organizată o şedinţă în cadrul Direcției Generale Educație, Tineret și Sport a mun. Chișinău (DGETS), cu participarea Ministerului Educației, Culturii și Cercetării al Republicii Moldova, administrației Colegiului „Alexei Mateevici” din Chișinău și elevii anului IV a instituției nominalizate, unde s-a discutat  problema cadrelor didactice in instituțiile preșcolare.  În cadrul discuțiilor, Silviu Gîncu, șeful Direcției învățământ profesional tehnic, a subliniat că elevilor din ultimul an de studii de la Colegiul „Alexei Mateevici” li s-a propus să se angajeze în calitate de educatori la grădinițele din capitală. La ședință au participat 68 de elevi din anul terminal de la Colegiul „Alexei Mateevici”, dintre care 54 urmează să se angajeze pe o perioadă determinată (până pe data de 31 mai 2019) în instituțiile preșcolare din Chișinău. 

Menționăm că potrivit datelor oferite de DGETS Chișinău, în anul curent de studii în instituțiile de educație timpurie din municipiu sunt vacante 387 posturi de educatori, 182 unități de ajutori de educatori și dădace sanitare.
w
wwwe

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>