Lansarea primei platforme e-learning destinată sistemului de educație timpurie din Republica Moldova, epedagogie.md

P1023016
La data de 14.06.2022 a avut loc evenimentul de lansare a primei platforme e-learning destinată sistemului de educație timpurie din Republica Moldova, epedagogie.md, coroborată cu sesiunea de încheiere a proiectului “Digitalizarea și dezvoltarea Învățământului Profesional Tehnic dual în pedagogie”.


Continuă să citești

„Înveți. Muncești. Câștigi” – Colegiul „Alexei Mateevici” din Chișinău a participat la Târgul: „Ziua Învățământului Dual”

viber_image_2022-05-28_15-26-13-627
Școli Profesionale, Colegii și Centre de Excelență din regiunea centrală a țării și-au prezentat ofertele de studii, oportunitățile de angajare și o serie de ateliere interactive în cadrul Târgului „Ziua Învățământului Dual”, organizat astăzi de Ministerul Educației și Cercetării.

Continuă să citești

Instruiri pentru Cadrele didactice din cadrul instituțiilor de învățământ profesional tehnic pe platforma epedagogie.md

P1001235
Cadrele didactice din cadrul instituțiilor de învățământ profesional tehnic, precum: Colegiul „Vasile Lupu,, din Orhei; Colegiul „Iulia Hașdeu” din Cahul; Colegiul „Mihail Ciachir” din Comrat; Colegiul „Alexei Mateevici” din Chișinău au reușit să facă cunoștință cu noua platformă epedagogie.md.
Platforma va conține o rubrică specială intitulată: Domeniul Formare Profesională care va cuprinde conținuturi educaționale digitalizate din învățământul profesional tehnic dual elaborate de cadrele didactice de specialitate.

Continuă să citești