Lansarea primei platforme e-learning destinată sistemului de educație timpurie din Republica Moldova, epedagogie.md

P1023016
La data de 14.06.2022 a avut loc evenimentul de lansare a primei platforme e-learning destinată sistemului de educație timpurie din Republica Moldova, epedagogie.md, coroborată cu sesiunea de încheiere a proiectului “Digitalizarea și dezvoltarea Învățământului Profesional Tehnic dual în pedagogie”.


Continuă să citești

„Înveți. Muncești. Câștigi” – Colegiul „Alexei Mateevici” din Chișinău a participat la Târgul: „Ziua Învățământului Dual”

viber_image_2022-05-28_15-26-13-627
Școli Profesionale, Colegii și Centre de Excelență din regiunea centrală a țării și-au prezentat ofertele de studii, oportunitățile de angajare și o serie de ateliere interactive în cadrul Târgului „Ziua Învățământului Dual”, organizat astăzi de Ministerul Educației și Cercetării.

Continuă să citești

Festivitatea de înmânare a Certificatelor de Calificare – Asistent al educatorului

IMG_1005    Colegiul „Alexei Mateevici” din Chișinău prin Ordinul MECC nr. 65 din 24.01.2019 a devenit Centru de validare a educației non-formare și informale, calificarea: Asistent al educatorului.
Astăzi, 27 octombrie 2021, în sala de festivități a Colegiului „Alexei Mateevici” au fost înmânate primele Certificate de validare a competențelor la calificarea: Asistent al educatorului.
Oaspeți de onoare în cadrul festivității au fost: Angela Cutasevici, viceprimar mun. Chișinău; Andrei Pavaloi, șef adjunct DGETS.
Beneficiari ai Certificatelor de calificare au devenit 35 de asistenți ai educatorului din 20 de instituții de educație timpurie din municipiul Chișinău. Continuă să citești