Festivitatea de înmânare a Certificatelor de Calificare – Asistent al educatorului

IMG_1005    Colegiul „Alexei Mateevici” din Chișinău prin Ordinul MECC nr. 65 din 24.01.2019 a devenit Centru de validare a educației non-formare și informale, calificarea: Asistent al educatorului.
Astăzi, 27 octombrie 2021, în sala de festivități a Colegiului „Alexei Mateevici” au fost înmânate primele Certificate de validare a competențelor la calificarea: Asistent al educatorului.
Oaspeți de onoare în cadrul festivității au fost: Angela Cutasevici, viceprimar mun. Chișinău; Andrei Pavaloi, șef adjunct DGETS.
Beneficiari ai Certificatelor de calificare au devenit 35 de asistenți ai educatorului din 20 de instituții de educație timpurie din municipiul Chișinău. Continuă să citești

În atenția candidaților înmatriculați la studii la Colegiul „Alexei Mateevici”

  • În perioada 10-13 august 2021 în incinta Colegiului „Alexei Mateevici” din Chișinău, se vor desfășura ședințe cu elevii și părinții elevilor înmatriculați. Lista grupelor academice

    image (11)

  • Atenție! La data stabilită  elevii și părinții vor semna contractele de școarizare. Elevii admisi la studii în baza de Contract, vor achita taxa de studii, prima tranșă 2000 lei.