Teaser: Digitalizarea și dezvoltarea Învățământului Profesional Tehnic dual în pedagogie

Din culise este mereu mai interesant! Filmarea lecțiilor video continuă cu experimente, demonstrații și prezentări. Progresăm cu pași rapizi în crearea resurselor educaționale deschise pentru toate cadrele didactice și beneficiarii sistemului dual pedagogic. Vă amintim că, în premieră, 30 materiale video educaționale sunt filmate și vor servi drept resurse educaționale deschise pentru toate cadrele didactice și beneficiarii sistemului dual pedagogic. După prelucrarea și finalizarea lor, acestea vor fi disponibile pe platforma educațională epedagogie.md.

 

Această activitate face parte din proiectul „Digitalizarea și dezvoltarea Învățământului Profesional Tehnic dual în pedagogie” implementat de Colegiul „Alexei Mateevici” în consorțiu cu Centrul Național de Inovații Digitale în Educație „Clasa Viitorului” cu suportul proiectului „Promovarea Învățământului Profesional Tehnic pentru o Economie Verde” implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ) în cadrul cooperării germane și co-finanțat de Agenția de Cooperare și Dezvoltare a Elveției (SDC).”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>