Grupa 22 AE din Colegiul „Alexei Mateevici” face o nouă vizită la Teatrul Eugene Ionesco!

336698656_735269554906365_4585864480000662635_n

Și de data aceasta, motivational – o lecție învățată altfel -„Iubire la Oameni”, o piesă care îi prilejuieşte omului contemporan un dialog cu sine însuşi, care din când în când, opreşte în loc şi timpul, şi povestea, creând un fel de fereastră spre lumea noastră, atât de potrivită cu încăperea fără acoperiş în care se desfăşoară drama vieții.

O atmosferă caldă- rece și intimă, a dat un aer elegant şi încărcat de emoţie: în primul rând, piesa este o radiografie a vieţii pe care o trăim, a sentimentelor pe care le încercăm zi de zi şi care au puterea să ne facă fericiţi sau mai puțin fericiţi… Fiecare are dreptul la propria opțiune! Momentul cel mai puternic din spectacol, un fel de barometru interior al jocului dragostei şi-al urii, al ratării şi-al posibilităţii împlinirii, al vieții și al morții. Aducem recunoștință și mulțumiri actorilor pe propria „scenă”, în propriul „rol”, în propria „piele”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>