Înmânarea Certificatelor de competență| Programul de formare profesională pentru adulți Îngrijitor/îngrijitoare de copii (Bonă)

395251363_907757320973872_6158184846931611444_n


La data de 24 octombrie, 2023 a fost înmânat Certificatul de competență profesională celor 26 de doamne din Ucraina, care au finalizat cu succes Programul de formare profesională pentru adulți Îngrijitor/îngrijitoare de copii (Bonă). Colegiul „Alexei Mateevici” a fost susținut de Ministerul Educației și Cercetării al Republicii Moldova, WeWorld Moldova, World Vision și ADH, în implimentarea Programului și respectiv, în susținerea beneficiarilor financiar și material.
Competențele formate în cadrul Programului va permite absolventelor să realizeze o bună creştere, îngrijire şi dezvoltare a copiilor, să consolideze comportamentul pozitiv, demnitatea personală, autoaprecierea adecvată şi încrederea în sine a acestora.


Certificatul de competență profesională, fiind un document internațional, va permite angajarea legală, atât aici, în Republica Moldova, cât și acasă, în Ucraina, sau în țările Europene.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>