Acces Liber la cele 17 Lecții Digitale pentru disciplina „Organizarea și Analiză a Datelor Statistice”

Captură


Cursul „Organizarea și Analiza Datelor Statistice” oferă o resursă valoroasă atât pentru cadrele didactice, cât și pentru elevi, facilitând învățarea și predarea utilizării datelor statistice într-un mod eficient și captivant. Aceste lecții digitale au fost create pentru a susține dezvoltarea abilităților profesionale și pentru a îmbunătăți procesul de predare și învățare în domeniul utilizării datelor statistice.

Accesul la acest curs este gratuit și deschis pentru toți profesorii și elevii interesați. Platforma epedagogie.md oferă un mediu interactiv și ușor de navigat, contribuind la o experiență de învățare captivantă.
Ne bucurăm că putem contribui la dezvoltarea culturii utilizării datelor statistice în sistemul de asistență socială din Republica Moldova. Acest pas este în concordanță cu eforturile susținute ale proiectului Dezvoltarea culturii utilizării datelor statistice în sistemul asistenței sociale, parte a proiectului global Date pentru Impact (D4I). Mulțumim partenerilor noștri și tuturor celor implicați în acest proiect pentru angajamentul și contribuția lor la îmbunătățirea calității învățământului în Republica Moldova.
Continuăm să promovăm inovația și să încurajăm utilizarea noilor tehnologii în procesul de predare pentru a pregăti viitoarea generație de profesioniști în domeniul datelor statistice.
88 44 3366 55 22

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>