Conferința de lansare a programului „Consolidarea cercetării, scrierii și argumentării juridice în Moldova”

311212782_629572588792348_3115511408000403485_n

    La 7 octombrie curent, a avut loc Conferința de lansare a programului „Consolidarea cercetării, scrierii și argumentării juridice în Moldova”, organizată în cadrul proiectului „Advancing legal reasoning and writing in Moldova, susținut de Departamentul de Stat al SUA.

Evenimentul s-a desfășurat în incinta Muzeul Național de Istorie a Moldovei, cu participarea reprezentanților Ambasadei SUA, deputați din cadrul Parlamentului, a Miniștrilor Justiției, Educației, profesioniștilor din domeniul dreptului, rectorilor instituțiilor superioare de învățământ, care sunt parte a proiectului.
Din partea Colegiului „Alexei Mateevici” a fost prezentă directoarea- doamna Bercu Victoria şi profesoara de discipline juridice- Gavrilenco Natalia.
Participanții la conferință au reliefat despre importanța unui astfel de program de scriere și argumentare juridică pentru studenții facultăților de drept și necesitatea pilotării și implementării acestuia în calitate de disciplină de bază.
Iar Colegiul „Alexei Mateevici” este prima instituție din învățământul profesional tehnic care pilotează cursul Consolidarea cercetării, scrierii și argumentării juridice în Moldova”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>