Competiția Națională de Scriere și Prezentare a Pledoariilor

442412900_1037067004709569_1247327767756871018_n


Elevii Colegiului „Alexei Mateevici” din Chișinău la Competiția Națională de Scriere și Prezentare a Pledoariilor. În perioada 27-28 aprilie, elevii Colegiului „Alexei Mateevici” din Chișinău au participat cu entuziasm la Competiția Națională de Scriere și Prezentare a Pledoariilor, organizată de National Center for State Courts. Curajul și perseverența elevilor au fost remarcate de organizatori și juriu, demonstrând o pregătire temeinică în domeniul dreptului civil și de procedură civilă.

Echipa Colegiuluil „Alexei Mateevici” a fost formată din:
  • Gaidanov Claudia;
  • Damaschin Elena;
  • Cojuhari Dana;
  • Cojocari Diana;
  • Mîndreanu Ion;
  • Vrancean Natalia;
  • Graur Alvina
Echipa a demonstrat o atitudine serioasă și dedicată, depunând eforturi considerabile pentru a scrie memorii impecabile și a prezenta argumente solide în fața juriului.
La competiție au participat studenți de la Facultățile de Drept ale Universității de Stat din Moldova, Academiei de Studii Economice din Moldova, Universității Libere Internaționale din Moldova, Academiei „Ștefan cel Mare” a MAI, Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți și de la Colegiul „Alexei Mateevici”, mun. Chișinău.
Felicităm echipa Universității de Stat „Alecu Russo” din Bălți, care s-a clasat pe locul I și a dat dovadă de maximă seriozitate și dedicare pentru concurs.
Competiția a reprezentat o oportunitate unică pentru elevi de a-și testa cunoștințele juridice, de a-și perfecționa abilitățile de comunicare și de a interacționa cu studenți pasionați de domeniul juridic din diverse instituții de învățământ din țară.
Competiția a inclus mai multe probe, cu accent pe scrierea și argumentarea actelor juridice și pe prezentarea cauzei în fața unui complet de judecată.
Elevii au beneficiat de sprijinul și îndrumarea profesorilor lor Gavrilenco Natalia și Terziman Alexandru, care i-au motivat și i-au ajutat să se pregătească eficient pentru concurs.
Felicităm elevii Colegiului Alexei Mateevici pentru performanța lor remarcabilă la Competiția Națională de Scriere și Prezentare a Pledoariilor! Deși au fost printre cei mai tineri concurenți, au impresionat prin pregătirea și pasiunea lor pentru analiza cazului de drept civil și de procedură civilă. Le dorim mult succes în continuare și le exprimăm aprecierea pentru dedicarea și perseverență.
442391524_1037066784709591_8480973089397947519_n

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>